Untitled Document


   

La scrierea acestei carti, am plecat de la faptul ca nu am gasit, când mi-a fost necesar, un ghid si sprijin complet, în limba româna, pentru predarea catre studentii mei, a cursului de Karuna Ki Reiki.

Din pacate, pâna în prezent, pentru sistemul Karuna Ki Reiki si în general, pentru nici un alt sistem de tip Karuna, nu exista o carte în limba româna, care sa cuprinda tot ceea ce este necesar unui Maestru Instructor, ca: documentatie, informatii, sfaturi practice, s.a., în predarea sistemului, studentilor sai.

Trebuie sa subliniez faptul ca, am pornit de la comparatia cu situatia sistemului Usui Reiki, pentru care exista în prezent, cel putin doua, carti complete si de referinta, pentru Maestrii Instructori: cartea lui Dumitru Hristenco - Reiki Traditional, Ed. Teora, Bucuresti - România, 2007, cât si cartea Dianei Stein - Calea Reiki, Ed. Dao Psi, Bucuresti - România, 2008.

Aceste doua carti sunt carti complete, care prezinta Maestrului Instructor, pentru sistemul Usui Reiki, tot ceea ce acesta, are nevoie, pentru a preda studentilor sai, toate elementele sistemului, prezentând detaliat, absolut tot, ce este cuprins în sistem: istoric, simboluri, date despre tratamente si autotratament, initieri, s.a.. Deci, pentru Usui Reiki, îndrumatorul practic si spiritual al Maestrului, exista si poate fi utilizat.

Plecand de la aceste premize si de la „Manualul cursului de Karuna Ki Reiki” al Maestrului american Vincent P. Amador, am cautat sa realizez o carte ghid, cât mai completa, care sa raspunda oricaror întrebari, puse de un Maestru Instructor, dar care sa fie în acelasi timp, un sprijin si un ajutor permanent, atât al Maestrului Instructor Karuna Ki Reiki, cât si pentru orice alt practicant al sistemului.

În plus, am completat sistemul Karuna Ki Reiki, cu contributiile mele, personale, în ceea ce priveste doua, noi, simboluri, pe care le-am primit prin channeling, precum si cu îmbunatatiri ale acordajelor pentru initieri si, nu în ultimul rand, am prezentat un acordaj de vindecare realizat de mine, special, pentru sistemul Karuna Ki Reiki, care nu este prezent în nici un alt sistem, de tip Karuna, existent.

O alta problema, cu care m-am întâlnit, în scrierea cartii, a fost generata de punctul de vedere al multor Maestri Instructori, care statuau necesitatea de a nu prezenta în nici un manual, simbolurile si nici acordajele de initiere, pentru toate artele de vindecare si spirituale, de tip Reiki, cu motivatia ca, prin prezentarea acestora, se pierde caracterul sacru si de aici, ar rezulta situatii negative pentru transmiterea sistemului. Am trecut cu usurinta peste aceste probleme, în primul rând, datorita faptului ca astazi, în epoca Internetului, la orice cautare, se pot gasi toate simbolurile sistemului Karuna Ki Reiki, cu variante, precum si variante de initiere ale diferitilor Maestri Instructori, care le-au postat pe Internet, iar în al doilea rând, datorita faptului ca initierile pot fi date persoanelor doritoare, numai de catre Maestrii Instructori Karuna Ki Reiki, caci altfel, simbolurile nu pot functiona. Aceeasi situatie este valabila si pentru sistemul Usui Reiki. Se poate constata de catre orice practicant Reiki, ca sacralitatea sistemelor Reiki nu este afectata, în nici un fel, de aceasta stare de fapt, sistemele Reiki functionând, dupa primirea initierilor, în conditii perfecte.

De aceea, toate retinerile mele au disparut, si acum, pot sa pun la dispozitia oricarui practicant al sistemului Karuna Ki Reiki, o carte care s-a dorit sa fie cât mai completa si de asemenea, sa fie un sprijin, într-adevar sigur, al fiecaruia, care cauta si gaseste Calea Compasiunii.”
 
    • USUI SHIKI RYOHO REIKI
    • GENDAI REIKI HO
    • KOMYO KAI REIKI
    • USUI / TIBETAN REIKI
    • KARUNA KI REIKI
    • KARUNA REIKI

    •
SHAMBALLA MULTIDIMENSIONAL
HEALING
    • ORDINUL LUI MELCHISEDEC
    • INFOREIKI PLUS
    • SEICHIM IN 7 NIVELE
    • KUNDALINI REIKI
    • MUNAY KI
    • ORIGINAL REIKI IN 7 GRADE
    • RAKU KEI REIKI
    • TIBETAN REIKI
    • VIOLET FLAME REIKI
    • REIKI GRAND MASTER V-XIII
 

 

KARUNA KI REIKI – VINDECARE SI EVOLUTIE SPIRITUALA
 
Click pe coperta pentru
prezentare carte !

 
Blog Eugen Viorel Cretu

Brevet de Inventie

 


    © 2009 - 2019 Toate drepturile rezervate CENTRUL BUCURESTI DE INITIERE SI PERFECTIONARE REIKI