Untitled Document


   
Fondatorul sistemului este Sensei Constantin Gheorghita, Sibiu/Bucuresti, Romania.

InfoReiki este un sistem energetic de vindecare, care lucreaza cu Lumina dar si cu informatie.

Deoarece InfoReiki se doreste un sistem energetic de vindecare, ar trebui sa tratam la inceput partea energetica a sistemului, si anume sa stabilim ce anume este energia ?

Primul filozof care a adus ideea potrivit careia exista un singur fluid din care este creat tot Universul si toate fiintele este Thales din Milet. Cu toate ca la vremea aceea, acum 2500 de ani, a fost o idee revolutionara, ea a ramas valabila pana in zilele noastre si a ajuns sa fie acceptata in majoritatea sistemelor spirituale sau terapeutice.

Energia exista in tot si in toate, ceeca ce difera este frecventa ei, vibratia si informatia pe care o poarta. Sursa de energie este una singura, fie ca i se spune Duh Sfant, Sursa Universala de Energie, Mekaba Primordiala sau pinctul de unde a izvorat universul la Big Bang, ea Sura, este aceeasi, fiecare scoala privind-o si explicand-o prin propria viziune.

Daca doriti sa va imaginati Sursa ca fiind un reflector asezat undeva in spatiu, fiecare om poate privi lumina pana la un punct in care aceasta il orbeste. Fiecare scoala considera acel punct ca fiind puctul terminus, de unde incepe sa izvorasca Lumina, cu toate ca, dincolo de acel punct, pot fi mii si mii de kilometri pana la punctul de unde izvoraste. Exista sisteme, scoli, religii, care vad mai departe sau mai aproape acel punct terminus, fiecare avand acces la Sursa, dar pe alt palier de vibratie.

In alta ordine de idei, energia nu are constiinta, cel mult poate contine informatii si programe complexe care o fac sa actioneze lasand impresia de inteligenta, dar trebuie retinut ca aceasta inteligenta este o inteligenta programata, precum algoritmii din programarea calculatoarelor.

In InfoReiki vom lucra cu Lumina Alba a Duhului Sfant si a Sfintei Treimi, cu energia Reiki si alte cateva energii de la nivelul superior al planetei Pamant sau din dimensiune celei in care traim noi.

Incep prin a preciza faptul ca nu exista energie fara informatie si nu exista informatie fara a fi stocata pe suport energetic, deci voi incerca sa fac o introducere in ceea ce se numeste “terapie folosind energie informata”.

La ce anume se refera cand spunem energie informata ?. Facand o paralela cu Reiki traditional, in care se specifica faptul ca nu se foloseste energia informata, in InfoReiki vom folosi energia informata. In Reiki traditiona, energia vindecatoare ce trece prin palmele terapeutului si ajunge in structurile pacientului, poate fi comparata cu o celula stem, avand programe simple, care permit dezvoltarea informatiilor in fuctie de nevoia structurii respective, in sensul vindecarii. Dincolo de informatie, energia alba a Reiki-ului contine in ea spectrul tuturor energiilor planului terestru, odata cu punerea palmelor pe o anumita zona; acolo se canalizeaza din totalitatea energiilor, acele energii de care are nevoie organul/zona respectiva.

In InfoReiki, dincolo de informatiile “stem”, terapeutul moduleaza energia, implementandu-i noi informatii specifice si necesare pentru o anumita actune. Se poate face analogia intre modul in care stocata informatia in energie si modul in care este stocata informatia audio pe frecventele sinusoidale, asa cum modificand informatia audio se modifica amplitudinea si frecventa sinusoidei, tot asa. Schimband informatia unei energii, aceasta isi modifica modulatia.

Pentru ca un practicant sa atinga nivelul de Maestru Instructor care sa-i permita sa transmita altor studenti acest sistem, practicantul trebuie sa parcurga urmatoarele etape/grade:

Gradul I: studentul invata elemente de baza despre radiestezie, tehnici radiestezice, masuratori, parametri radiestezici, tipurile de nergii folosite in cadrul sistemului, algoritmii folositi in cadrul sistemului, pentru ca in final , dupa acordaj, sa poata folosi simbolurile sistemului aferente gradului I in cadrul tehnicilor InfoReiki Plus pentru gradul I, cat si terapiile spirituale care se pot realiza cu cunostintele gradului I.

Gradul al II-lea: studentul primeste prin initiere acces la folosire simbolurilor InfoReiki Plus – gradul II, sint prezentati alti parametri radiestezici pentru acest grad de initiere, se prezinta modul de executare a meditatiilor Info Reiki Plus, si de asemenea diferite tehnici/terapii spirituale care se pot realiza cu cunostintele studentului de pinba la gradul II inclusiv.

Gradul al III-lea/Maestru: se prezinta studentului modul de executare a meditatiilor Info Reiki Plus de la gradul III, si de asemenea diferite tehnici/terapii spirituale care se pot realiza cu cunostintele studentului de pinba la gradul III inclusiv, iar dupa primirea gradului de Maestri , noul maestru poate la randul lui sa faca studentilor sai initieri/acordaje pentru toate gradele sistemului.

Este un sistem foarte practic pentru rezolvarea problemelor de terapie spirituale, de tipul faptelor de magie, atacuri energetice etc.
    • USUI SHIKI RYOHO REIKI
    • GENDAI REIKI HO
    • KOMYO KAI REIKI
    • USUI / TIBETAN REIKI
    • KARUNA KI REIKI
    • KARUNA REIKI

    •
SHAMBALLA MULTIDIMENSIONAL
HEALING
    • ORDINUL LUI MELCHISEDEC
    • INFOREIKI PLUS
    • SEICHIM IN 7 NIVELE
    • KUNDALINI REIKI
    • MUNAY KI
    • ORIGINAL REIKI IN 7 GRADE
    • RAKU KEI REIKI
    • TIBETAN REIKI
    • VIOLET FLAME REIKI
    • REIKI GRAND MASTER V-XIII
 

 

KARUNA KI REIKI – VINDECARE SI EVOLUTIE SPIRITUALA
 
Click pe coperta pentru
prezentare carte !

 
Blog Eugen Viorel Cretu

Brevet de Inventie

 


    © 2009 - 2019 Toate drepturile rezervate CENTRUL BUCURESTI DE INITIERE SI PERFECTIONARE REIKI