Untitled Document


   
Ritualurile Munay Ki (ritualurile iluminarii) reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo, psiholog si antropolog, ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. El a infiintat la Universitatea din San Francisco, Laboratorul de autoreglare biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice.

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai samani, alaturi de indemnul de a le transmite mai departe, in intreaga lume. Pe masura ce aceste initieri se vor integra pe deplin in dvs., o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Samanii incasi au realizat ca Pamantul se afla acum, intr-un moment de profunde transformari si este necesar sa impartaseasca aceste puternice initieri si in afara liniei lor.

Dr. Alberto Villoldo este autorul cartilor: "Saman, vindecator, intelept", "Sa refacem trecutul, sa vindecam viitorul prin recuperarea sufletului", "Cele patru introspectii" si "Vise curajoase", traduse si in limba romana.

Munay Ki este un cuvânt de origine Qiiechua si inseamna "Dragoste si Frumusete" sau 'Te iubesc"sau "Fii asa cum esti!". Prin Munay Ki se inteleg cele noua ritualuri de initiere ale medicinii samanice, pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere, care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creatie. Aceste ritualuri initiatice sunt comune tuturor traditiilor samanice, chiar daca ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri, in culturi diferite. Munay Ki reprezintã cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri, ce provin de la indienii O'ero, samanii de nivel superior ai incasilor, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani, la pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuti fiind, ca poporul Laika. Cele 9 ritualuri de initiere au abilitatea de a transforma constiinta umana - prin modificarea matricei, a modelului luminos al corpului nostru, activand calitatea ADN-ului, astfel incat imbatranim, ne vindecam si murim in mod diferit, pe mãsura ce corpul nostru fizic evolueazã intr-un corp al luminii.

Profetiile vechi incase, povestesc despre aparitia unui nou om ce va apare pe Pamant - unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forta in natura sa transcedentala, denumit Homo Luminosus. Munay Ki reprezintã codurile pentru acest om, ce va apãrea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice practicate in sistemul chakrelor.

In traditia popoarelor din Anzi, cuvantul Munay semnifica a iubi, a vrea sau a dori. Este insasi iubirea neconditionata, nelimitata, eterna. Aceasta iubire, ce isi are lacasul in centrul inimii, reprezintã exercitiul pentru dezvoltarea puterii samanului. Dar Munay este si unul dintre principiile de organizare ale intregului Univers, legea iubirii, prima dintre cele trei legi sacre, incase. Dar, mai mult decât o simpla emotie, Munay este vazut ca fiind atitudinea de respect si apreciere, pentru tot ceea ce ne inconjoara. Astfel, prin Munay, cu ajutorul inimii putem comunica cu toate cele cinci taramuri (mineral, vegetal, animal, uman si Apukunas - cel al Fiintelor de Lumina). In aceeasi traditie, cuvântul Ayni inseamna reciprocitate, echilibru, dar si armonie. Este considerata a fi relatia corecta, un schimb sacru sau o munca fãcuta in comun, pentru beneficiul tuturor. Daca daþi, veti primi si daca primiti, trebuie sa dati inapoi, aceasta este una dintre legile traditiilor mistice incase, care se regaseste si astazi, in micile sate de munte. Ayni este o cale a vietii, creata de catre incasi, de care depindea insasi supravietuirea lor. A practica Ayni cu toata lumea si cu tot ceea ce ne inconjoara, ajuta la deschiderea inimii. Iar cele noua ritualuri din Munay Ki ne ajuta sa trãim in Ayni.

Ritualurile Munay Ki sunt impartite in trei categorii:
- ritualurile de baza,
- ritualurile transmise pe linie energetica,
- ritualurile ce vor urma.
Ritualurile de baza

1 - Ritualul vindecatorului - Humpeq - conecteaza cu Fiinte de Lumina, care vor veni si va vor asista la vindecarea si transformarea personala. Laika stiau ca avem la dispozitie o asistenta spirituala extraordinara. Fiintele de Lumina vor lucra cu noi, fie pe parcursul meditatiilor ce le vom face, fie in timpul somnului, pentru a vindeca ranile noastre. De asemenea, prin primirea acestui ritual se va trezi si se va dezvolta puterea vindecatoare, ce se afla in mainile dvs.

2 - Ritualul de protectie - consta din introducerea in campul de lumina, a celor cinci benzi energetice, reprezentand elementele: pamantului, apei, focului, aerului si spiritului. Odata instalate, aceste benzi vor actiona pentru descompunerea oricarei energii negative din jurul dvs, in unul din aceste cinci elemente, astfel incat aceste energii negative, nu va vor mai putea afecta. Intr-o lume bazata pe sentimentul fricii, aceste Benzi ale Puterii, asigura o protectie considerabila. Primirea acestei initieri asigura protectia totala a campului energetic de lumina.

3 - Ritualul armoniei - Ayni Karpi - reprezinta transmisia celor sapte arhetipuri universale in chakre. In prima chakra veti primi sarpele, jaguarul in chakra a doua, pasarea colibri in chakra a treia si vulturul (condorul) in chakra inimii. Apoi, vor urma un numar de trei "arhangheli" in chakrele superioare, astfel: Huascar Inca - pastratorul lumii de jos, dar si al mintii subconstiente, este transmis in chakra 5/a gatului, Quetzalcoatl - sarpele cu pene, pastratorul lumii de mijloc si al constientului, va fi transmis in chakra 6/a celui de-al treilea ochi, iar Pachacuti -protectorul lumii superioare si supraconstientului, dar si pastratorul timpului, va fi transmis in chakra coroana/chakra a 7-a. Aceste arhetipuri sunt transmise in chakre ca seminte, care vor germina in prezenta focului; de aceea, va trebui sa realizati un numar de minim cinci meditatii pentru a le trezi si dezvolta. Primirea acestui ritual va ajuta sa va curatati si protejati chakrele, sa va dezvoltati corpul de lumina.

4 - Ritualul clarvazatorului - Karwak - permite deschiderea unor cai pentru energie, prin instalarea unor fire de lumina din cortexul vizual, in ochiul al treilea si in inima. Aceasta practica va trezi abilitatea de a percepe lumea invizibila . Multi dintre cei care au primit acest ritual, au descoperit la cateva luni, ca puteau sa "vada" lumea energetica din jurul lor.
Ritualuri transmise pe linie energetica

5 - Ritualul pastratorilor zilei - Pampa Mesayok - este un ritual in care veti fi conectati cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut. Pastratorii zilelor au fost de cele mai multe ori femei si s-au ocupat cu asistarea nasterilor si deceselor, precum si cu vindecarea cu ajutorul plantelor. Primirea acestui ritual va permite sa lucrati cu energia locurilor sacre din diverse parti ale lumii (Macchu Picchu, Stonehenge), sa fiti sustinuti in munca energetica pe care o efectuati, dar si sa va vindecati partea feminina din dumneavoastra, trecand astfel dincolo de frica.

6 - Ritualul pastratorilor intelepciunii - Alto Mesayok - prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina, care au locuit muntii sacri ai planetei Pamant si care, sunt pastratori si protectori ai stiintei vindecarii. Primirea acestui ritual va ajuta sa chemati pastratorii intelepciunii, rugandu-i sa-si daruiasca intelepciunea si cunoasterea, pentru ca sa vindecati partea masculina din dumneavoastra, sa treceti in afara timpului, sa invatati medicina samanica si sa simtiti infinitul.

7 - Ritualul pastratorilor pamantului - Kurak Akullak - va pune in legãtura cu fiinte superioare, protectori galactici ai sistemului nostru solar si susþinãtori ai vieþii pe Pamant. Primirea acestui ritual va pune in legatura cu stelele, soarele si planeta noastra, va invata caile vazatorilor si ale visatorilor, pentru a le aduce in lume.
Ritualurile ce vor veni

8 - Ritualul pastratorilor stelari - Morshai Karpay - este un ritual care va stabilizeaza campurile energetice, dupa marea schimbare ce va surveni in anul 2012. Dupa primirea acestui ritual, corpul fizic incepe sa evolueze in corpul omului de lumina (homo luminosus). ADN-ul dvs este recodat, procesele de imbatranire sunt incetinite si deveniti mai rezistent la boala . Dupã initiere, evenimentele nu mai sunt procesate la nivel fizic, ci la nivel energetic, la nivel de Spirit.

9 - Ritualul Creatorului - Taitanchis Tranti - trezeste Creatorul sau Scanteia Interioara Divina, astfel incat sa intelegeti ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic fir de nisip, la cel mai mare cumul de galaxii din Univers. Acest ritual nu a fost pana recent, disponibil pe Pamant, el fiind primit direct de la Spirit. Desi au existat persoane care au atins acest nivel si si-au trezit Constiinta Hristica sau Buddhica, nu a fost niciodata posibil ca acest ritual sa se transmita de la o persoana la alta. Ritualul Creatorului a fost primit de catre samanii incasi, care au primit si capacitatea de a-l transmite mai departe, in vara anului 2006.

Materialele de prezentare al cursului Munay Ki sunt preluate si traduse de pe siturile: www.munay-ki.org, www.thefourwinds.com.

In cadrul cursurilor Munay Ki vor fi explicate si transmise participantilor, de catre Maestrul Instructor, toate cele 9 ritualuri, prin realizarea initierilor, cate o initiere pentru fiecare ritual. Fiecare participant va primi piatra lui Pi, care ii permite sa primeasca si sa transmita mai departe, initieri pentru cele 9 ritualuri.

Pentru a putea participa la aceste seminarii nu este necesara o pregatire prealabila, in unul din sistemele Reiki.
    • USUI SHIKI RYOHO REIKI
    • GENDAI REIKI HO
    • KOMYO KAI REIKI
    • USUI / TIBETAN REIKI
    • KARUNA KI REIKI
    • KARUNA REIKI

    •
SHAMBALLA MULTIDIMENSIONAL
HEALING
    • ORDINUL LUI MELCHISEDEC
    • INFOREIKI PLUS
    • SEICHIM IN 7 NIVELE
    • KUNDALINI REIKI
    • MUNAY KI
    • ORIGINAL REIKI IN 7 GRADE
    • RAKU KEI REIKI
    • TIBETAN REIKI
    • VIOLET FLAME REIKI
    • REIKI GRAND MASTER V-XIII
 

 

KARUNA KI REIKI – VINDECARE SI EVOLUTIE SPIRITUALA
 
Click pe coperta pentru
prezentare carte !

 
Blog Eugen Viorel Cretu

Brevet de Inventie

 


    © 2009 - 2019 Toate drepturile rezervate CENTRUL BUCURESTI DE INITIERE SI PERFECTIONARE REIKI